Canyoningen in 2019

2019 begonnen met een goed gesprek met de NCB over de promotie en actieve samenwerking m.b.t. canyoning. Inmiddels is de NKBV bergsportdag alweer voorbij en vullen onze agenda’s zich stap voor stap met canyoning activiteiten.

We zijn ons als Canyonteam Nederland bewust dat het lijkt alsof we vooral en exclusief naar verre bestemmingen op pad gaan. Dat klopt, dat doen we inderdaad regelmatig, maar vooral omdat we dat leuk en interessant vinden. Maar ook dichterbij gaan we vaak op pad, denk aan Zwitserland, Oostenrijk, de Franse Jura of Zuid Duitsland. Wil je een keer mee, zoek je tochtgenoten of wil je zelf graag een activiteit organiseren? Laat het ons weten, meld je aan bij onze besloten Facebook groep en stuur een bericht naar Gertjan of stuur een PB via Instagram naar David en we helpen je graag verder. Er is ook een WhatsApp CTNL groep waarin activiteiten worden aangekondigd.

Vier leden zijn zich alweer aan het voorbereiden op de eerste canyonweek in April, we gaan dan naar Marokko om ten Oosten van Agadir het Anti-Atlas gebergte te verkennen. Hou onze website en vooral onze agenda in de gaten we zullen alle reeds geplande activiteiten z.s.m. toevoegen.