Agenda 2019

Ook in 2019 zullen we weer naast een aantal workshops/trainingen weer naar een aantal internationale bijeenkomsten gaan of organiseren we zelf een canyoning weekend of week.

Wil je mee op pad of zelf een activiteit organiseren? We staan open voor iedereen, van beginners tot experts. We gaan meerdere keren per jaar “dichtbij huis” canyoningen in Zuid Duitsland, Jura, Oostenrijk of Zwitserland. Wil je een keer mee stuur ons een pm via instagram of meldt je aan bij onze besloten facebookgroep. We brengen je graag in contact met gelijk gestemden! Ons hele idee is samen, voor en door canyoneers. Dus is canyoning je passie (of vindt je het in ieder geval leuk) laat het ons weten en ga mee canyoningen.

Interesse? Stuur een bericht via onze FB  pagina naar Gertjan of via ons  instagram account naar David.

April  2019

12 t/m 20 April –  Canyon Tour – Marokko

De week voor het Paasweekend   reist een team van CTNL leden af naar de regio Agadir om de canyons in het Zuidelijke Atlas gebergte te verkennen.

Disclaimer:

We doen als Canyonteam Nederland canyons met een verschillende moeilijkheidsgraad. Van eenvoudig tot expert. We stemmen altijd goed onderling af wat de ervaring is van alle deelnemers opdat iedereen een leuke canyontocht heeft. Bij sommige  canyontochten kunnen er restricties zijn of aanvullende eisen gesteld worden m.b.t. nivo/ervaring van deelnemers.   Bij voorkeur beschikken alle deelnemers over de skills op het  nivo van Basic Canyoneer, dat is in de basis voldoende om mee te kunnen.

Basic Canyoneer (NCB of gelijkwaardig o.a. CTV, DCV of een ICOpro opleiding)